Life coaching

Vind jij het moeilijk om keuzes te maken, ben je het overzicht over je leven een beetje kwijt of voel je je eenzaam en leeg? Vergelijk jij jezelf vaak met anderen en zijn zij in jou ogen altijd beter dan jij? Ervaart u veel stress van u werk of prive omgeving? Dan kan ik u als life coach helpen om u leven weer kwaliteit en vormgeving te geven.

Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om zich heen is het doel. Niet voor niets is juist deze vorm van coaching in opmars. Jong en oud vraagt zich af Is dit nu alles? Steeds eerder staan mensen stil bij vragen over de zin van het leven en ervaren ze een innerlijke onrust. Mensen voelen zich geleefd alsof niet zij zelf de keuzes maken. En twijfelen over hun keuzes, ze twijfelen over hun opleiding, hebben twijfels over carrière en partnerkeuze. Denk aan het dertigersdilemma.

Lifecoaching is een antwoord op het jachtige leven, de 24 uurs economie en de voortdurende blootstelling aan informatie. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Enerzijds zijn we op zoek naar glamour, spanning en sensatie, anderzijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe.

De keuze voor een life coach is een persoonlijke keuze. Mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving. Het draait altijd om de drie kernvragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.